MAKLUMAT TENTANG SARANG BURUNG KAMI

Serbuk Hydropep Sarang Burung Walit (SBNHP)

Kaedah tradisional memakan EBN adalah dengan membeli EBN kering dan menjadikannya hidangan sup sarang burung. Umumnya di pasaran, terdapat pelbagai bentuk EBN segera yang dijual dalam pelbagai jenis pembungkusan. Nilai manfaat pemakanan dan perubatan bagi EBN adalah masih terhad; berbeza bergantung kepada tempoh sarang tersebut dikutip, lokasi dan proses memasak.
Walau bagaimanapun untuk kemajuan dalam teknologi industri makanan, Izzy Nezs telah memperkenalkan kaedah/penemuan YANG PERTAMA DI DUNIA bagi menukar 100% EBN mentah dan mengekalkan lebih daripada 85% nutriennya menjadi ‘Bioactive EBN Hydro© Peptide Powder’, yang dikenali sebagai SERBUK HYDROPEP SARANG BURUNG WALIT. SERBUK HYDROPEP SARANG BURUNG WALIT adalah produk makanan semulajadi, yang berasal daripada 100% sarang burung semulajadi yang diproses secara bioteknologi, dioptimumkan, direka bentuk dan dipatenkan untuk memanjangkan jangka hayat dan meningkatkan kualiti produk ini, dengan lebih daripada 80% glycopeptides dan oligopeptida yang mudah larut dan bioavailable. Ia sedia untuk digunakan, sebagai bahan makanan, makanan tambahan atau kegunaan untuk tujuan kosmetik.

Ini merupakan inovasi produk makanan baru oleh Profesor Dr. Abdul Salam Babji dan pasukannya dari Fakulti Sains & Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia dengan kerjasama Izzy Nezs Sdn Bhd.

Syarikat-syarikat yang berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut dan ingin membeli secara pukal, boleh menghubungi kami secara terus di sini.

Companies who are interested to know further and purchase in bulk, do contact us directly here.

Manfaat Serbuk Hydropep Sarang Burung Walit (SBNHP)

 

 

Ujian Makmal
[wpsm_comparison_table id=”3″ class=””]
FAKTA PEMAKANAN
[wpsm_comparison_table id=”4″ class=””]